Contacteer ons

Activiteiten

Revabo werd begin jaren negentig opgericht op een site in Brasschaat als antwoord op de vraag naar steeds milieuvriendelijkere en zuinigere manieren van ondernemen. Sloopmateriaal van Hens Afbraakwerken en andere opdrachtgevers wordt door Revabo omgezet in hoogstaande herbruikbare grondstoffen voor bouw en wegenbouw.

Door steeds sterkere milieubewustwording heeft het recycleren en hergebruiken van (puin)afval een enorme vlucht genomen in de afgelopen jaren. Revabo verwerkt bouw- en sloopafval tot hoogwaardige granulaten middels een selectief sorteer-, breek- en zeefproces. Deze granulaten voldoen aan de strenge VLAREA-normen voor secundaire grondstoffen, de COPRO-reglementering (COPRO is een onpartijdige instelling voor de controle van de bouwproducten), de officiƫle typebestekken en andere bouwkundige normen en aannemingsvoorwaarden.

Revabo Brasschaat is gelegen op een site van 12 hectaren aan de Bredabaan te Brasschaat. De site bestaat onder meer uit een erkende zandgroeve waar meer dan 1 miljoen m3 zand uit wordt gewonnen.

Gebruik het menu om terug te gaan naar het overzicht van onze activiteiten.